Grupa Solpensiones

ABOGADOS ESPECIALISTAS EN PENSIONES, odvjetničko društvo koje je svoj život posvetilo obrani prava radnika u Hrvatska.

Imamo bogato iskustvo zahvaljujući radu u INSTITUTO DE SEGUROS SOCIALALES danas COLPENSIONES, COLFONDOS, PROTECCION, PORVENIR i u Sudskoj podružnici, na Radnim sudovima zaduženim za rješavanje sukoba na mirovinskom planu i danas su sve parnice u socijalnom osiguranju ujedinjene isključivo za obranu prava svih ljudi koji su u nekom trenutku imali veze s INSTITUTOM ZA SOCIJALNO OSIGURANJE danas COLPENSIONES i privatnim fondovima kojima danas upravljaju COLFONDOS, PROTECCION, PORVENIR, STARI UZAJAMNICI, a danas su izvan svoje matične zemlje.

Pouzdan

Kao branitelji vaših prava brinuli smo o zakonitosti naše tvrtke kako bismo pružili povjerenje i više kada je u pitanju delegiranje vaše budućnosti iz inozemstva.

Pravni

Imamo tvrtku koja je uredno osnovana i registrirana u Privrednoj komori Medellín, tako da naši domaći i inozemni klijenti imaju izravan kontakt s nama koji danas radimo za vas.

Globalno

Nudimo pravne usluge samo i isključivo na području socijalne sigurnosti - mirovine, nudeći klijentu sa sjedištem izvan Hrvatska posredovanje u bilo kojem postupku.

Profesionalci

Radimo nepristrano i profesionalno, bez ikakvih pritisaka i uvjetovanja, djelujući korektno i iskreno u bilo kojim radnim okolnostima, što dokazuju pozitivni rezultati našeg rada.

Grupa Solpensiones

odvjetničko društvo s najviše zahtjeva u Hrvatska prema privatnim i javnim mirovinskim fondovima.

To je zbog činjenice da imamo klijente u svim krajevima Hrvatska, ističući našu društvenu funkciju koja nam omogućava da ponudimo niske troškove i olakšice plaćanja, sa 100% učinkovitosti. naši pozitivni rezultati podržani su sudskom praksom i našim širokim znanjem o toj temi.