Mirovinski odvjetnici

  • +385 21 831 066

Prijenos mirovinskih fondova

Prijenos privatnih sredstava na Colpensiones
Da, moguće je!

Bez obzira na dob, ako imate manje od 47 godina (žene) ili 52 godine (muškarci) , privatni fondovi obvezni su pristupiti vašem transferu.

Mogu li se vratiti na Colpensiones?

Da, postoji mogućnost, ali potrebna je pratnja odvjetnika specijaliziranog za mirovine , koji će vas zastupati pred radnim sucem.

Odvjetnici specijalizirani za ovo pitanje imaju potporu presude Vrhovnog suda pravde, gdje se izjavljuje neučinkovitost prijenosa, prisiljavajući NJEGOVE POVRATNICE da ih ponovo prime kao da nikada nisu premješteni, kako bi mogli povratiti sve blagodati javnog fonda.

Transfer odvjetnika mirovinskog fonda

Koristili su se dezinformacijama

Dokazano je da su poslodavci ljude premještali ili su bili uvjereni da prelaze u mirovinske fondove koji danas upravljaju PROTECCIÓNOM, COLFONDOSOM, PORVENIROM i STARIM UZAJAMNIKOM, pod lažnim obećanjima o boljim pogodnostima koje su danas KRŠENE.

Zašto bih se preselio?

Umirovljenici
  • Pronađite bolju mirovinu u Colpensiones.
  • Poboljšati dohodak i kvalitetu života u odrasloj dobi.
  • Zbunili su vas u privatnom fondu lažnim obećanjima o boljim pogodnostima.
  • U privatnom fondu mogli biste se povući za manje od polovice vrijednosti koju bi odobrio mirovinski fond Colpensiones.
  • To je za život.
  • Morate se preseliti prije nego što izgubite beneficije, čak i ako ste stariji od 47 godina (žene) i 52 godine (muškarci).

Zašto odabrati nas?

Više od

0
Podnesene tužbe

Više od

0
Povrati mirovine

Više od

0
Zadovoljni kupci

15 godina iskustva

S više od 15 godina iskustva koje nam omogućuju visok postotak učinkovitosti, pomogli smo stotinama ljudi da se vrate u javni fond COLPENSIONES kako bi mogli povratiti sve beneficije.

Specijalizirana

Nudimo pravne usluge posebno u području socijalne sigurnosti - mirovine , što nam omogućuje da detaljno upoznamo probleme i rješenja svih mirovinskih problema, na svim razinama.

Pouzdan

Uz naše bogato iskustvo, naše pozitivne rezultate potkrepljuje i sudska praksa. Mi smo tvrtka koja je uredno osnovana i registrirana pri Privrednoj komori Medellín.

KONTAKTIRAJTE NAS SADA

Besplatno savjetovanje!

Središnji ured Medellín

  • Zgrada La Unión.
    ODVJETNIČKO DRUŠTVO SANTICA & ĐAPIĆ jtd, Sukoišanska 25, 21 000 Split

pošaljite nam poruku